Krista Lensin leidis Trühvlis midagi newyorkilikku

Krista Lensin leidis Trühvlis midagi newyorkilikku

IMG_8553Kroonika peatoimetaja ja mitmete telesaadete juht Krista Lensin polnud varem restoranis Trühvel käinud, kuid on väljast vaadanud, Kalamaja kant on talle põnev ja uus restoran on huvipakkuv. “See koht eeldab põnevaid maitseid, see kutsub ja pole nii glamuurne, et tekitakse ebamugavust. Toidud väärivad kõrget kohta Eesti toidumaastikul, sest kõik, mida ma proovisin, on hõrk ja vaimustav, see menüü kattub tegelikult palju minu maitsetega,” jutustab Krista. “Olen suur pardiliha armastaja, sõin ära kogu magustoidu, mis on erakordne, sest ma ei söö magusat, ja kammkarpi soovitaks kõigile.”

Paljunäinud Kroonika peatoimetaja ütleb, et koht on väga newyorkilik ja seda heas mõttes, sest olemas on nii hea välimus, vaimustav kvaliteet kui ka väga head hinnad, feeling on rahulik, võib tulla õhtukleidis, aga ka ketsides, nagu tema visiidi hetkel ning ta tunneb ennast väga hästi — ümbrus ei loe, sest kui oled Trühvlisse sisse astunud, on seal hea olla.

Krista koos Kroonika toimetusega suhtles Trühvlis ka otse kokaga, sellest arenes vahetu vestlus ja Krista pani tähele seda, mida ta on varem vaid korra kohanud — nimelt öeldi, et nüüd pole jutu aeg, nüüd peab maitsma kohvi, sest just antud hetkel saab sellest parimat elamust nautida. Seda juhtus ka kord varem ühel ametlikul vastuvõtul, kus ettekandja peatas seltskonna jutu, öeldes, et praegu peate vestluse lõpetama, sest pakutav on just selle kuumuse juures, et seda peab just nüüd tarbima. “Mulle meeldib selline konkreetsus, see näitab, et inimene teeb asja õieti, ta tahab seda jagada, kliendi teadmatus võib serveeritavast saadava emotsiooni untsu ajada,” selgitab Krista. “Maitsvaid roogasid võib ju saada paljudes kohtades, aga professionaalset käitumist ja inimlikkust sellises koosluses, kus tuled ja oled oodatud, sinu ümber on inimesed, kes teavad täpselt, mida teevad ja kõik näevad selleks vaeva, et sinul oleks hea — see on kõrgtase!”

Kuidas aga veedab toimetaja ühist aega oma alluvatega ja kas tal jääb aega küsida neilt igapäevaelu kohta? “Nendega tahaks rohkem aega veeta, sest meil on, mida üksteisele öelda ja me tahame seda öelda,” tunnistab Krista. “Ühine lõuna võiks olla mõttekohaks kõigile tiimidele, sest need paar tundi väljaspool toimetust võivad palju muuta ja halba ära hoida ning ma soovitan kõigile, kes on juht või ülemus — oma inimesi tuleb hoida.”